Reklamfilm för kunder i Stockholm

Vi kan ge dig en utmärkt reklamfilm

Ett av de allra bästa sätten att marknadsföra ett företag på är att använda sig av en reklamfilm. Med en sådan kan du nämligen nå ut till ett stort antal potentiella kunder. Dessutom är det lättare att uttrycka sig och förmedla det budskap man vill få ut jämfört med vad som är fallet om du till exempel använder dig av en reklampelare. En reklamfilm kan dessutom vara riktigt rolig vilket kan få tittarna att vända sig till just dig och ditt företag.

För många kanske det låter som något väldigt invecklat att spela in en film av detta slag, men det är det inte om du gör det med hjälp av oss. Vi är nämligen specialister på just reklamfilmer och kan därför ge dig all den hjälp du behöver för att kunna få en högkvalitativ sådan.

Att spela in filmer av denna typ påminner på många sätt och vis om att spela in en vanlig film, dock i en betydligt mindre skala. För oss är det något som vi älskar att arbeta med, och vi tar oss alltid an varje projekt med en lika stor entusiasm!

Våra paket

Vid sidan av enklare produktioner och reklamfilmer av typen ”Walk and Talk” erbjuder vi också tre olika reklampaket. Ett av dessa är ”Reklampaket Small.” Det handlar om en reklamfilm som är ca 30 sekunder lång och som passar bra för Facebook och/eller Instagram. Den kan också användas som bakgrundsvideo på någon annan typ av webbplats. Vi kan förse dig med förslag på en passande storyboard om du så önskar. I övrigt handlar det om en inspelningsplats, en halv inspelningsdag, en halv postproduktions-dag samt 1 – 2 mindre editeringar i postproduktionen.

Vårt andra reklampaket heter ”Reklampaket Medium.” Här rör det sig istället om en film på ungefär en minut med en eller två inspelningsplatser. Precis som i det tidigare fallet passar även denna typ av reklamfilm bra på Facebook och Instagram, eller som bakgrundsvideo på någon annan sorts webbplats. Det tillkommer fri koncept-, feedback- och storyboarding. I övrigt rör det sig om en inspelningsdag, en postproduktions-dag, en B-roll med Steadicam/Gimbal, ljussättning på inspelningsplatsen, 2 – 3 editeringar i postproduktionen samt material i 4K-upplösning.

Sist men inte minst har du också vårt ”Reklampaket Large.” Detta inkluderar en reklamfilm på 1–3 minuter samtidigt som kvaliteten på reklamen är så pass hög att den kan användas som TV-reklam, YouTube-reklam, på Vimeo eller på Facebook och/eller Instagram. Vidare får du fri koncept-, feedback- och storyboarding, 1 – 2 betalda skådespelare plus statister, drönarbilder i 4K–kvalitet om du så önskar, upp till två olika inspelningsplatser samt två B-rolls platser, en inspelningsdag och en postproduktions-dag, B-roll med Steadicam/Gimbal/Drönare, ljussättning på inspelningsplatsen, 4 – 6 editeringar i postproduktionen samt material i 4K–upplösning.

Reklamfilm för klienter i Stockholm

Vi är baserade i centrala Stockholm

Du finner oss inne i centrala Stockholm. Vi välkomnar kunder från alla delar av landet. Tveka inte på att ta kontakt med oss ifall du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify