Reklamfilm som spelas in i Stockholm

AB

Välkommen till oss på AB! Vi är ett produktionsbolag som du kan vända dig till för att få hjälp med att producera tre olika typer av filmer. Det rör sig om reklamfilmer, konstnärliga filmer och företagsfilmer. För var och en av dessa typer av filmer har du flera olika varianter att välja mellan, från enklare produktioner till betydligt mer avancerade sådana. Det är helt enkelt upp till dig och/eller ditt företag att bestämma er för vilken typ som passar er och eran budget bäst.

För oss spelar det inte någon roll ifall det rör sig om en enklare produktion eller en betydligt mer invecklad sådan. Vi tar oss alltid an samtliga våra projekt med en lika stor entusiasm oavsett vilket, och nöjer oss aldrig förrän även du som kund är 100% nöjd med resultatet!

Vår historia

Vi på AB har en något brokig historia som efter många om och men till slut har landat oss där vi är idag. Vi drog igång vår verksamhet som ett aktiebolag baserat på Högalidsbacken på Södermalm i Stockholm. Vi kom senare att flytta vidare till Båtklubbsgatan i Hammarby Sjöstad, och därefter till Rutger Fuchsgatan i Skanstull. Till sist hamnade vi på vår nuvarande adress vid Medborgarplatsen där vi är kvar till denna dag.

Det finns en del ämnen som vi brinner lite extra för och gärna belyser. Det rör sig bland annat om veganism, feminism och djurrätt. Självklart måste dock inte din film handla om något relaterat till detta för att du ska kunna anlita oss, utan vi kan hjälpa dig med att producera filmer som handlar om allt mellan himmel och jord!

Reklamfilm som inspelas i Stockholm

Vår adress

Vi på AB har  119, 2 tr, vid  inne i centrala Stockholm som vår adress. Vi erbjuder våra tjänster till kunder från alla delar av Sverige. Du som är intresserad av våra tjänster behöver därför inte tveka på att ta kontakt med oss oavsett var du är baserad någonstans. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify