Vad behöver du hjälp med?

Vi kan hjälpa dig med att spela in filmer av de typer du ser i rutorna här nedan.

services_icon1

Reklamfilm

Vi är ett företag som du kan vända dig till för att få hjälp med att spela in en reklamfilm. Vi erbjuder flera olika alternativ när det kommer till detta. Först och främst kan du välja mellan en så kallad enklare produktion och en ” Walk and Talk” film. Dessutom har du hos oss tre olika reklampaket att välja mellan. Det rör sig om ”Reklampaket Small”, ”Reklampaket Medium” och ”Reklampaket Large.” Det är bara att välja det du känner passar dig och ditt företag samt er budget bäst!

services_icon1

Konstnärlig film

Hos oss kan du också få hjälp med att spela in konstnärliga filmer av olika slag. Det handlar om musikvideos, bröllopsvideos, kortfilmer och sportreportage. Oavsett vilken av dessa typer du är intresserad av kan du alltid räkna med en film av högsta kvalitet när vi väl är klara med vårt arbete!

services_icon1.png

Företagsfilm

Även företagsfilmer är något som vi kan hjälpa dig med inspelning av. Det kan vara mindre produktioner som en företagsintervju, medelstora sådana i form av lite större intervjuer, det vi valt att kalla ”Företagsfilm 3” vilket är en stor produktion lämpad för TV- och/eller webb-TV-sändningar, eller en större produktion lämpad för TV i form av ”Företagsfilm 4.”